5L KA0102 Listrik Air Fryer kalawan Layar Digital & Control Smart

Katerangan pondok:



  • Item No.:KA0102-05-5LV2
  • Tegangan dipeunteun:220-240V
  • Watt:1500W
  • Kapasitas: 5L
  • ukuran:260 * 265 * 340 mm
  • Beurat bersih:4,77 kg
  • Rincian produk

    Tag produk

    Langkung seueur jalma ayeuna janten resep tuang anu langkung séhat dina taun-taun ayeuna.Kontras jeung téknik ngagoreng jero greasy konvensional, fryer hawa ngajadikeun basajan masak sarta ngahasilkeun ngeunah, kaséhatan.ymasakan.The KA0102 Electric Air Fryer ayeuna gadget populér pikeun unggal rumah tangga anu ngahargaan kaséhatan!

    Rincian

    kapasitas badag: A lengkep 4 pound hayam bisa pas dina KA0102 Electric Air Fryer urang 5,3 galon baskets pasagi.Salaku tambahan, dibandingkeun sareng desain buleud, daérah sudut nawiskeun kapasitas masak tambahan sareng serbaguna.Nyiapkeun kuantitas idéal dahareun pikeun 2-4 jalma sakaligus.

    Toel sareng adjustable masak: Kalayan panel tampilan LED digital, éta gampang dibaca sareng dianggo.Ngan ketok prasetél pikeun otomatis nyetél suhu sareng waktos.The KA0102 Electric Air Fryer idéal pikeun gaya hirup modern jeung dapur!

    rentang hawa lega: Konveksi panas, nu beroperasi antara 86 jeung 392 derajat Fahrenheit, ngamungkinkeun Anjeun pikeun gancang masak jeung garing dahareun bari gently nyoplokkeun Uap ti dinya.

    Jaminan kaamanan: Cecekelan anti scalding bisa nyegah tina kaduruk suhu luhur sarta nyadiakeun jaminan kaamanan.

    Setélan lila: KA0102 Electric Air Fryer tiasa disetél ka 0 dugi ka 24 jam sareng ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun tuangeun sateuacan anjeun kaluar, tanpa hariwang ngeunaan waktosna.

    Kontrol pinter: KA0102 Listrik Air Fryer kalawan kadali pinter ngajadikeun masak Anjeun leuwih merenah tur calakan.Anjeun tiasa ngendalikeun panggoreng hawa tina jarak jauh nganggo Smart App.Anjeun tiasa ngontrol waktos sareng suhu ti mana waé, kalebet di luar bumi anjeun.Salajengna, pencét hiji tombol pikeun ngamimitian nyieun masakan nikmat.

    Langkung sehat sareng kirang lemak: Ieu ngagunakeun kirang minyak jeung gajih ti kadaharan tradisional digoréng, tapi masih raos hébat.Anjeun tiasa tuang tanpa paduli kanaékan lemak.

    PULUOMIS tiasa nyayogikeun anjeun produk anu pangsaéna, kami yakin produk kami tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun.

    空气炸锅KA0102-04-5LV2

    Pintonan produk

    1
    6
    4
    7
    5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.